Home Over ons Verhuur Activiteiten Info en  Contact Impressies
op de Kaag

De Stal op de Kaag - Julianalaan 13a, 2159 LB -  Kaag

op de Kaag Website Stal op de Kaag Over Ons Activiteiten Verhuur Contact Impressies Links & Partners Kaagervaaring Joannes de Doper Hoofddorp Boekwinkel Het Kruispunt Het Fundament Hoofddorp Bijbelse Tuin Hoofddorp Raad van Kerken

Hosted by Du-llens Websolutions  design by Gunthertjes


Home
Bezinningscentrum De Stal op de Kaag
Bezoekadres: Julianalaan 13a, 2159 LB, Kaag

Reserveringen:Voor inlichtingen en reserveringen kunt u contact opnemen met onze Stalmeester Adriaan Tieleman

Telefoon: 0252-544688
E-mail: info@destalopdekaag.nl

Bereikbaarheid - Auto

Vanuit Amsterdam richting Den Haag. Ga via de A4 en de A44 richting Leiden-West. Neem vervolgens afslag 2 Kaag-Dorp. Blijf borden richting Kaag-Dorp volgen. Aan het einde linksaf de Huigsloterdijk op. Zie verder bij 'parkeren'.

Vanuit Den Haag richting Amsterdam. Neem op de A44 afslag 2 Kaag-dorp. Blijf borden richting Kaag-Dorp volgen. Aan het einde linksaf de Lisserdijk op. Lisserdijk gaat over in de Huigsloterdijk.

Openbaar vervoer
Voor openbaarvervoer raadpleeg de "OV Flex" app. Tussen treinstation Nieuw-Vennep en Kaag rijdt een flexbus.

Parkeren
Parkeren bij de Stal: rij met de auto de pont op (€ 4,50) en volg aan de overkant de doorgaande weg (Julianalaan) tot aan de stal (nummer 13A).

Parkeren in Buiten-Kaag. Ga de opstelplaats voor de pont voorbij en sla linksaf. Parkeer (gratis) beneden aan de dijk (links en rechts). Wandel terug naar de pont (€ 1,00 geen pin mogelijk) en volg aan de overkant de doorgaande weg (Julianalaan) tot aan de Stal Julianalaan 13A.  
Info & contact